Ve dnech 5. až 12. srpna se pět hráček týmu Chupacabras vydalo do italského města Padova, aby reprezentovaly svůj klub a Českou republiku na prestižním Mistrovství Evropy Juniorů ve frisbee ultimate. Tato mladá a talentovaná skupina hráček se postavila proti týmům z celého kontinentu, přičemž dosáhla úctyhodných výkonů a ukázala, že český frisbee je na vzestupu.

Chupacabras, známý svým vášnivým přístupem k hře a taktickou vyspělostí, vyslal do boje několik hráček, které již na domácí scéně prokázaly své schopnosti. Mezi nimi byly Alena Doležalová, Kateřina Dvořáková, Dominika Hadová, Adéla Stupková a Jana Štolová. Tyto mladé ženy nejenže představovaly svůj tým, ale také nesly na svých bedrech českou vlajku v soutěži plné rivalit a vzrušujícího frisbee.

Mistrovství Evropy Juniorů bylo příležitostí pro tým Chupacabras ukázat svou sílu a talent na mezinárodní úrovni. Soutěže, které se konaly na moderních hřištích v Padově, přitahovaly pozornost diváků i novinářů, kteří sledovali vzrušující zápasy plné rychlých přihrávek, precizních chytů a taktického myšlení.

I přes silnou konkurenci dokázaly hráčky týmu Chupacabras ukázat svůj talent a odhodlání. S každým zápasem rostla jejich sebedůvěra a dovednosti, což vedlo k několika vzrušujícím výkonům na hřišti. Jejich společná snaha a týmový duch byly zřejmé v každém okamžiku, což nejenže přispělo k jejich vlastním úspěchům, ale také k posílení image českého frisbee v evropském kontextu.

Po celém týdnu soutěží se hráčky vrátily domů s cennými zkušenostmi a novými dovednostmi, které budou moci přenést zpět do svého klubu a přispět tak k dalšímu rozvoji českého frisbee. Jejich odhodlání a výkony na Mistrovství Evropy Juniorů jsou inspirací pro další generace hráčů a hráček, kteří chtějí reprezentovat svou zemi a dosáhnout vynikajících výsledků ve světě frisbee.

Tým Chupacabras a jejich výkon na Mistrovství Evropy Juniorů jsou nepochybně důvodem k hrdosti pro český frisbee. Gratulujeme hráčkám k úspěchům a těšíme se na jejich další dobrodružství na hřišti.

Ještě důležitější než výsledky na hřišti je fakt, že projekt týmu Chupacabras na Mistrovství Evropy Juniorů byl podpořen finanční dotací ze strany Kraje Vysočina. Tato podpora umožnila hráčkám účast na mezinárodní soutěži a reprezentovat Českou republiku s hrdostí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *